Is seks beter als je high bent?

seks beter als je high bent

Iedereen heeft andere ervaringen en voorkeuren als het om seks gaat. Sommige mensen proberen graag nieuwe dingen uit, zoals het gebruik van bepaalde stimulerende middelen. Een veelgestelde vraag die we krijgen is of seks beter is als je stoned bent.

Cannabis heeft inderdaad verschillende effecten op het lichaam. Het bevat chemische stoffen die cannabinoïden worden genoemd, waarvan THC de bekendste is. Wanneer iemand cannabis consumeert, binden deze cannabinoïden zich aan receptoren in de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor verschillende effecten optreden. Smoking of het consumeren van cannabis kan leiden tot een veranderde perceptie, verhoogde stemming, verhoogde ontspanning en verminderde remmingen. Deze effecten kunnen ook de seksuele ervaring beïnvloeden.

Seksuele ervaringen onder invloed van cannabis

Mensen die seks hebben onder invloed van cannabis melden vaak een intensere en plezierigere ervaring. Dit kan komen door de verhoogde gevoeligheid en ontspanning die cannabis kan bieden. Voor sommigen kan stoned zijn de sensaties tijdens seks versterken en het gevoel van genot vergroten.

Een aspect dat vaak wordt genoemd is verhoogde sensualiteit. Het kan ervoor zorgen dat je meer betrokken bent bij je zintuigen en intenser geniet van aanrakingen, geuren en smaken. Dit kan de seksuele ervaring verrijken en als positief worden ervaren.

Kan het een high voor het hele lichaam veroorzaken?

Voor degenen die nog nooit een full body high hebben gehad[1]Een full body high is het gevoel van intense ontspanning en euforie dat zich door het hele lichaam verspreidt. Cannabis kan deze effecten hebben, maar de reactie op cannabis verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen ervaren altijd een full body high na het consumeren van cannabis. Andere mensen ervaren andere effecten, zoals verhoogde creativiteit of een ontspannen mentale toestand.[2] .

Met afrodisiaca kan de 'high' een sensuelere ervaring zijn

Aphrodisiacs zijn stoffen die het seksuele verlangen verhogen. Denk aan een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een verbeterde emotionele verbinding tot een intensere lichamelijke ervaring. Het soort "high" dat je ervaart met afrodisiaca is vaak meer gericht op het verhogen van plezier en het verbeteren van seksuele ervaringen.

Elk afrodisiacum[3] heeft zijn eigen unieke effecten. Sommige kruiden en planten werken bijvoorbeeld als sekssupplementen voor koppels en kunnen een licht euforisch gevoel geven, terwijl andere meer ontspannend zijn. De "high" van afrodisiaca wordt vaak beschreven als heerlijk of aangenaam, vooral omdat het de zintuiglijke waarneming en emotionele verbinding kan verbeteren.

Heb je wel eens gehoord van damiana en ginseng?

Damiana en ginseng zijn twee natuurlijke afrodisiaca die al eeuwenlang worden gebruikt om seksuele ervaringen te verbeteren. Damiana is een kruid dat oorspronkelijk uit Mexico komt en bekend staat om zijn subtiele, ontspannende effect en het vermogen om seksueel verlangen te stimuleren. Het wordt vaak geprezen voor het verhogen van het plezier tijdens de seks en het verbeteren van het libido. Ginseng is een wortel die oorspronkelijk uit Azië komt en kan helpen om het uithoudingsvermogen en de prestaties te verbeteren.

De combinatie van damiana en ginseng kan leiden tot een verhoogd libido en ontspanning, en tegelijkertijd het gevoel van verhoogde energie en verlangen. En natuurlijk zijn damiana en ginseng verkrijgbaar bij Smartific!

Bronnen:

[1] https://oxfordtreatment.com/substance-abuse/marijuana/body-high/

[2] https://getqualityroots.com/whats-a-head-high-vs-body-high/

[3] https://nl.wikipedia.org/wiki/Afrodisiacum

De waardering van www.tatanka.nl/ bij WebwinkelKeur Beoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1526 beoordelingen.
nl_NLNL